WARSZTAT: Grzyby lecznicze w kuchni dla zdrowia i urody

Grzyby lecznicze znane są i stosowane w Tradycyjnej Medycynie Chińskiej od tysięcy lat i z powodzeniem stosowane przez terapeutów i lekarzy chińskich.

Ich popularność jest efektem ich niesamowitych właściwości zdrowotnych. Z punktu TMC pomogą wzmocnić odporność, siły witalne czy procesy regeneracyjne w naszym organizmie. Wiele z nich ma potwierdzone antynowotworowe działanie.

Zapraszamy Cię serdecznie na warsztat kulinarny: Grzyby lecznicze w kuchni dla zdrowia i urody prowadzone przez specjalistkę dietetyki chińskiej oraz wykładowczynię dr Agnieszkę Krzemińską 

Data: 14/01/2023
Czas: 10:00 – 14:00
Miejsce: Centrum Naturalnego Odżywiania i Terapii Orkiszowe Pola, Strzeszyńska 76, Poznań
Ilość miejsc: 12

Warsztat będzie składał się z części teoretycznej oraz praktycznej.
Każdy z uczestników pozna działanie oraz zastosowanie różnych grzybów chińskich oraz ich użycie w kuchni.
Dodatkowo: Każdy z uczestników otrzyma książkę o grzybach leczniczych!

Przekonaj się, dlaczego warto stosować te grzyby we własnej kuchni i jakie korzyści mogą z tego wynikać dla zdrowia i urody!

Korzyści z udziału w warsztacie

  • Poznasz działanie i właściwości wybranych grzybów leczniczych
  • Dowiesz się jak je stosować w kuchni, by cała rodzina mogła korzystać z ich niesamowitych właściwości
  • Otrzymasz bazę przepisów z zastosowaniem wybranych grzybów
  • Warsztat prowadzony przez specjalistkę medycyny chińskiej będzie dla Ciebie wyjątkową okazją do rozpoczęcia przygody z dietetyką medycyny chińskiej
  • … i wiele innych!

Zapisy ->Grzyby lecznicze w kuchni dla zdrowia i urody