WARSZTAT: Podstawy Kuchni 5 Przemian.

Zapraszamy na warsztat gotowania wg 5 Przemian dla początkujących. To najlepszy moment, żeby rozpocząć przygodę kulinarną z tym niezwykłym, a nie skomplikowanym sposobem gotowania. W TMC zwraca się szczególną uwagę na terapię pożywieniem. Z tego punktu widzenia teoria odżywiania opiera się na jakościowej koncepcji yin i yang, wskazuje w jaki sposób natura termiczna oraz smak pożywienia wpływają na ciało. Klasyfikacja wg 5 smaków to najstarszy system klasyfikacji pożywienia w TMC, gotowanie zgodnie z przemianami: drzewa, ognia, ziemi, metalu i wody - jest metodą, która w harmonijny sposób zwiększa energetyczny poziom pożywienia.

Prowadząca: Magdalena Lubiewska

Absolwentka UAM, Podyplomowych Studiów Dietetyki i Planowania Żywienia na UP w Poznaniu, Dietetyki Profilaktycznej i Leczniczej wg TCM, Akupunktury w Wielkopolskiej Szkole Akupunktury, uczestniczka licznych kursów i konferencji, dotyczących wpływu żywności, ziół, akupunktury na nasze zdrowie, studentka Akupunktury Stems and Branches, Akupunktury Onkologicznej pod okiem doskonałych nauczycieli takich jak Rani Ayal, Bartosz Chmielnicki czy Yair Maimon. Zainteresowana medycyną komplementarną, łączącą tradycje wschodnie z zachodnimi. Zaangażowana w szerzenie wiedzy na temat wpływu żywienia na profilaktykę chorób onkologicznych, wspomagania pacjentów w chorobach metabolicznych, bezsenności czy menopauzie. Od lat z zamiłowania stosująca kuchnię pięciu przemian.

Koszt: 170zł

Potwierdzeniem rezerwacji jest dokonanie opłaty od razu przez Przelewy24 lub przelewem tradycyjnym na poniżesze konto:

Alior  Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań

Jeśli potrzebujesz fakturę - zaznacz to proszę w formularzu zgłoszeniowym.

Organizator w przypadku nie zebrania minimalnej ilości osób na wydarzenie zastrzega sobie możliwość jego odwołania.

 

Dane do faktury (opcjonalne):

Wiadomość została wysłana, dziękujemy.
Proszę wypełnić wymagane pola!